Kjære Solatigern lesere.

Kjære allesammen!

Her kommer en liten oppdatering fra Solatigern.

Det er lenge siden sist og det har vært veldig okei å blogge mindre, å bare på en måte bli helt privat igjen.

I denne juletiden får man allikevel tanker om året som har gått og alt det spesielle det har ført med seg.

Det har faktisk snart gått et år siden Tommy døde og tiden har både vært kort og lang. Vi har snart vært igjennom alle merkedagene, men står nå forran julen.

Jula 2010 feiret vi som om det kunne være vår siste, jula 2011 feiret vi på overskudd og var lykkelige over at den ble så god som den ble,  jula 2012 er endelig og uten vår Kjære Tommy.

Vi skal feire den som best vi kan og med vår fantastiske familie og gode venner vet jeg at det blir bra selv om det også blir trist. Vi er UTROLIG heldige som har et så stort nettverk med så mange flotte mennesker rundt oss uten dere hadde ikke ting vært like lett å jeg tror dere vet en og hver hvor mye dere betyr for oss.

 

Dagene har ikke stått stille og smerten er ikke blitt mindre, men ved å ta tak i det gode rundt oss har vi det ganske bra. Utfordringer er det såklart, men det har vi alle i mer eller mindre grad hele tiden.

Da vi som mange vet hadde en husskade for noen år tilbake kjempet vi hardt for å komme i mål med løsninger der og har nå slått oss til ro med å være på Tømmerås i et utrulig hærlig nabolag, dette har jo medført masse ekstraarbeid. Mange versjoner om denne saken, men ståa er at utfordringene med huset er tatt tak i og mye arbeid er gjort, i sommer var det murene som ble ordnet. Nå bygges det carport og bytte av tak!! Uteområdet skal ferdigstilles til sommeren og noen småprosjekter ellers, å da tror jeg vi er i mål.....litt arbeid igjen, men nærmer seg målet. Takk til dere som har hjulpet meg med gode råd og tips!! Må nevne Overhallahus som har levert siste prosjekt og for alle de flinke håndtverkerne de har formidlet til meg og spesielt Comfort Namsos Rørleggerekspressen Bjørn Seem AS dere har vært fantastiske!! Å til Lysberg/Espelund for graving opp og igjen, opp og igjen!! Noen nevnt men ingen glemt!!

Ellers ting som hører 2012 til:

Vinterferie i Bergen /Austevoll med tilhørende Spa hos familien Lindsetmo/Hanøy, Kosli

Vi hadde en fin tur til Kypros i mai med koslie fam Hånes

Hund i huset i mai,  Linus vår Bichon Frisee

Sommerferien i Ål og Eiksmarka med Kjells familie, trivsel

Solas tur til Hellas med verdens beste May Lene i september med dykking, tur, sol, bad , shopping og søvn.....virkelig påfyll av energi!! Takk for at du ble med meg May Lene!!

Ny jobb i oktober på Sola!! Trivelig med nye bekjentskaper og utfordringer og selvfølgelig til mine ekskollegaer i SMN, Savne dåkk VÆLDI!!!!!

Tommy Gåsbakks minneturnering i oktober med Tommys Gåsbakks talentstipend, en faktastisk opplevelse for meg og ungene og utrolig rørende, tårene kom da Noah, Thelma Lovise og Lotte var med å dele ut prisen. Badmintonklubben i Grong er bare fantastisk!!!

Familietur til London nå i desember med ungene, mamma, tantestoresøster Grete og Geir, Fantastisk

 

Men det beste av alt våre gode stunder med venner og familie.  Setter så stor pris på dere alle og enhver. Mange trivelige besøk, telefonsamtaler, shattinger, sms og minner har det blitt!!

 

 Uten mammas hjelp til å styre heimen i perioder hadde ikke ting vært det samme. For meg er hun verdt sin vekt i GULL!!

 

Mye som ikke er nevnt her men håper alle julekortene er kommet frem og noen er garantert glemt,,,,,,,ingen lister på juleforberedelsene i år...tar ting etter magefølelse, rutine og impuls!! Jula kommer uansett!! Men det skinner selvsagt i hver eneste krok og alle sorter i boksene,,,,, :-)

 

 

Med dikte her vil Solatigern ønske alle sammen ei kjæmpefin jul!!!

Stor klæm fra Sola!

 

En ny Stjerne er tent

 

Jorden har mistet en stjerne

himmelen har fått en ny

Den lyser sterkt i det fjerne

over skog over sjø over by

 

Nå kan du virkelig hvile

ingen smerte kan følge deg nå

Den stien du måtte følge

fortjener ingen å gå

 

Vi vil hedre din

styrke din psyke

ditt mot og humør

Hele verden stoppet å virke

når en så vakker mann og pappa dør

 

Og Tommy dette vet vi

at selv om vår tid er forbi

Vår kjærlighet til deg vil være evig

Vi er glade for at vi fikk din tid

 

 

 Takk til alle som har rørt våre hjerter i året som har gått!!

4 kommentarer

Tove

23.12.2012 kl.11:32

<3<3Ønsker deg og ungene mange julegleder!!!

24.12.2012 kl.00:59

<3

24.12.2012 kl.01:01

<3 Myle di :-)

<3

27.12.2012 kl.22:26

<3

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

34, Grong

Blogget om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet ble for vår familie når kjæreste Pappa blir syk. I Januar mistet vi vår Fantastiske Tommy og nå blogger jeg om livet etter det for meg og våre tre barn.

Kategorier

Arkiv

hits