28072001

♥ Mimrer 28072001 ♥

 

I 1998 ble jeg fridd til i Roma og valget av mitt livs følge var tatt. For meg var dette svært viktig og valget om at det skulle ble oss to var tatt!! Planene om å stifte familie ble også tatt på denne fine Italiareisen. Vi ble etterhvert så heldige å få tre flotte barn. Er evig takknemmlig over å ha de sammen med meg nå. Ikke alle dager er vi like enige, men etter at vi alle føyer oss litt blir vi stort sett ganske sammkjørte. sånn er vel hverdagen.

I 2001 reiste vi tilbake til Roma med ca 40 gjester og giftet oss! I år måtte bryllupsdagen minnes uten Tommy ved min side! Det har egentlig vært fine tanker og tanken på at jeg fikk oppleve et flott ekteskap er jeg evig takknemmlig for!! Gleder meg faktisk over at jeg fikk oppleve den store kjærligheten. Samtidig blir man litt vemodig ved tanken fra dagen der min Pappa Karl førte meg opp gulvet til sangen AVE Maria, Svigerfar Oddvar som var veldig syk fikk være sammen med oss i Roma, husker han sa at han SKULLE være med om det ble hans siste reise, og i dag er ALLE de tre FLOTTE mennene i mitt liv ikke lengre i live men denne dagen fikk vi sammen. Vi har mistet så mye, men samtidig fått  så mye ved å lære de å kjenne.

City of Prague Philharmonic Orchestra, James Fitzpatrick and Lucie Svelhova: Ave Maria (From Fantasia)

TOMMY

♥

PAPPA

♥

SVIGERFARHÆRLIGE MINNER OG TANKER

♥

 

3 kommentarer

Kjersti

31.07.2012 kl.10:34

<3 <3 <3

Myle

07.08.2012 kl.22:50

Nån bli tvungi te å tål så my... Va ein nydelig dag og eit nydelig brudepar! ein stolt far og ein stolt svigerfar! ....

Klæm <3

Annette bakstad

23.09.2012 kl.14:29

<3

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

34, Grong

Blogget om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet ble for vår familie når kjæreste Pappa blir syk. I Januar mistet vi vår Fantastiske Tommy og nå blogger jeg om livet etter det for meg og våre tre barn.

Kategorier

Arkiv

hits