RIP Tommy 6 mnd.

Hei alle sammen!!

 

RIP 5 mnd kom aldri energien sviktet og jeg har ikke orket, har vel vært i den tyngste dalen i mitt liv, men klatrer heldigvis oppover nå!!

Dette året preges av opp og nedturer sånn er det. Vi fokuserer mest mulig på å ha det fint og de siste dagene er energien stigende og det er deilig. Kan vel egentlig si at det er  først nå kan jeg skjønne folk som sliter med dårlig energi osv det var nytt for meg men heldigvis forbigående. Tror pollenallergien for allvår slo ut på meg i år, er vel ekstra mottagelig i denne tiden.

 

Dagen i dag er spesiell med tanke på at det er et halvt år siden livet på en måte snudde opp ned! Vi har i dag har vi vært på grava og må si vi gleder oss nå til at gravsteinen skal komme, men det blir først i aug/sept. Det satt veldig langt inne å bestille stein, men tror at den det vil bli en FLOTT stein når den kommer.

Mye av det praktiske er endelig ute av verden og vi kan begynne å se framover.  Savnet av Kjæreste Tommy og Pappa Tommy er uendelig stort men vi lever i hans Positive ånd og det skal vi fortsette med.

Har truffet masse gode venner i det siste og gjort en del besøk rundt omkring. Kom nylig hjem fra Åre tur med barna og tre av deres venner!! En KJEMPETUR!! Sola med 7 seter og Kappelhenger, genialt.

Ellers preges sommeren av en del planlegging av hage og carport får se hva det resulterer i og om planene settes i live. En del småturer har det også blitt rundt omkring i nærområdet. Hunden vår Linus blir litt en en spreking og er med på det meste.

Videre i sommer kansje en tur Sørover noe vi gleder oss til.

 

Til høsten blir det ny jobb noe jeg GLEDER med stort til samtidig som det blir utrolig trist å slutte i SMN der jeg virkelig har gode kollegaer, venner og som VIRKELIG har vært en FANTASTISK arbeidsgiver i 12 år!! I den tiden vi har vært igjennom har de vært en enorm flott arbeidsgiver også. For meg er det på tide å gjøre noe nytt å ta nye veier.

 

Ønsker dere en fortsatt god sommer Kjære leser!

Stor klem fra SOLA.

 

 

Én kommentar

17.07.2012 kl.10:28

Tenker ofte din vei! Ønsker deg og barna dine gode dager! lykke til i ny jobb til høsten! Klem fra Anne Tora

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

34, Grong

Blogget om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet ble for vår familie når kjæreste Pappa blir syk. I Januar mistet vi vår Fantastiske Tommy og nå blogger jeg om livet etter det for meg og våre tre barn.

Kategorier

Arkiv

hits