RIP Tommy 4 mnd

Hei alle sammen!

 

Det er lenge siden sist og det kjennes okei å være litt rolig på bloggen nå men vet at mange er innom så jeg tenkte jeg skulle legge ut bittelitt.

Vi har det helt ok men SAVNET er stort!! Selvfølgelig å det vil det ALLTID være. Sangen "Jag fikk Låna en en Engel" detter ned i mine tanker støtt.

Vi har vært på tur til varmere strøk og vi har gått til det store skritt å fått oss en liten hundehvalp på 10 uker, hentet denne da jeg var på en hyggelig Oslotur i helgen.

Håper det vil bli en glede for oss i tiden framover, barna er lykkelige over å ha fått Linus i hus. Jeg er spent på den nye rollen som medfølger men skal gjøre mitt beste.

Kjenner at det var ufattelig tungt/trist  å skrive i dag, minnene strømmer på så legger med noen bilder og ønsker dere alle en strålende 17 mai! Together is a wonderful place to be. Nyt Maidagene kjære venner!!

l

 

 Klæm fra Sola :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2 kommentarer

Inger

16.05.2012 kl.19:29

Hei! Tenker mye på dere, vi savner Tommy vi også. Det er godt å se at dere takler det så bra, håper dere hadde det fint i syden. Og nå har dere kjøpt valp! Der har dere noen tøffe utfordringer, men det er artig å ha en hund. En hund skjønner sinnstemninger, er du trist, vil han trøste deg, er du glad blir han også glad. Jeg ønsker dere alt godt, hils ungene så mye fra meg. Fikk Thelma avisutklippet jeg sendte?

16.05.2012 kl.22:31

Hei Inger!! ja vi fikk post så gøy!!! kosli!! Klæm fra -Sola-

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

34, Grong

Blogget om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet ble for vår familie når kjæreste Pappa blir syk. I Januar mistet vi vår Fantastiske Tommy og nå blogger jeg om livet etter det for meg og våre tre barn.

Kategorier

Arkiv

hits