RIP Tommy 3 mnd.

3 måneder er gått siden vi mista vår Kjæreste Tommy!!

Det virker som en evighet, men samtidig så nært.

Vi kom oss fint igjenom Påsken, jeg tror julen blir den verste høytiden for da har vi mye mere tradisjoner på et vis og den er mere høytidelig enn påsken for oss. 

Dagene går og det at Tommy er borte er mye mere merkbart nå på et vis, vi har fått litt ro i hverdagen og dermed tid til å reflektere over ting.

I morgen drar vi hele gjengen til levanger Sykehus for å snakke med legen og Tommys primærsykepleier. Ingen som egentlig vil, men mine øyene og blikk overtalte barna til å bli med.....(blikk sier mere enn ord) Tror på en måte det er bra for de også å møte sykehuset en tur  sammen etter alt som har skjedd på en litt annen måte. Er forberedt på at det blir tungt for ungene også, men samtidig litt terapi på mange måter.  Vi skal gjøre det hele til en mest mulig trivelig dag og har bedt med oss bestemor Aud.

Ellers drar vi til syden om 14 dager og bikiniene, badetøy og  nye kofforter er innvestert.

Mange som spørr hvordan det går .....jeg syns det går bra, men at det er en del tunge stunder og Øyeblikk er det ingen tvil om det er naturlig og slik vil det bli framover ennå. Masse utfordringer i hverdagen er det absolutt, men det skal vi klare!!

Rakk jo å bli 34 år i Påsken og det gikk bare godt!! Ungene sang til meg på senga og de hadde selv ordnet med pakke til meg, veldig oppmerksomme og snille unger,,,kake bakte de også. Takk for alle flotte hilsninger jeg fikk, kosli!

Hatt super kosli besøk i kveld av mine jobbvenninner, de er SÅ  utrolig gode fantastiske damer som har fulgt oss hele veien!! Fantastisk servering og gave hadde de også med....LUKSUS!!

Storesøster Aina og Mia tok også turen til Grong i ettermiddag, det blir vi så glade for, godt de ikke er så langt unna.

Dere får ha en fin uke og ta tak i utfordringene og gjør det beste, da blir det SÅ bra!!

Klæm fra Solatigern :)2 kommentarer

18.04.2012 kl.09:25

Hei Solveig! Du e så utrule go te å beskriv å sætt ord på ting, å du minn oss på ke som e de viktie hen i live! Satt nå hen å hoffa meig øvvi huse som ijt e vaska på læng, haugen tå skitåtkle som væks osv osv, men veit du; akkurat nå inspirert du meig te å kok kako, kle på ongan å ut å kos åss hæller! Takk ska du ha fer at du fortsatt væl å fertæl om live dåkkes, fer de e myjky å mangt enn under seig øvvi æt alt som hi skjedd hen siste månan som hi gått. Stor klæm

solatigern

20.04.2012 kl.12:36

så hærlig at du ble innspirert. Bra.

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

34, Grong

Blogget om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet ble for vår familie når kjæreste Pappa blir syk. I Januar mistet vi vår Fantastiske Tommy og nå blogger jeg om livet etter det for meg og våre tre barn.

Kategorier

Arkiv

hits