RIP Tommy 2 mnd 16 Mars .

Hei!!

 

Ser det er mange innom bloggen og det er en god stund siden sist jeg skrev.

Dagene går og det virker som en evighet siden 16 Januar 2012 synes jeg, det er gått to måneder siden den tyngste opplevelsen i mitt liv fant sted. Føles som lang tid spesielt, siden det er en evighet siden jeg har snakket med Tommy og det begynner virkelig å merkes at han faktisk er borte for alltid!!

Tiden går med til mye praktiske ting diverse møter osv. Har vært på Levanger sykehus og møtt Tommys lege der og det  ble sterkt for meg, men det var jeg forberedt på. Bare å gå inn dørene der var tøfft. I dag har jeg snakket lenge med Tommys lege på Riksen i Oslo. Utrolig hyggelige folk disse legene som virkelig bryr seg og er tilstede i vår situasjon og det føles ikke som vi bare er "en i rekken" men de viser at mennesker faktisk setter spor i de også!! Det gjør vondt men også godt å ta disse samtalene. Skal også innom Riksen når jeg kommer tilbake til Oslo.

 Selv om tiden virker lang går dagene fort og jeg har MASSE og gjøre og har ikke "pustet" så mye!! Må bli litt mere bevisst og flinkere på det.

Mange spørr om det går bra med oss: Det går jo bra jeg kan ikke si annet, men det betyr ikke det samme som at dette er enkelt, men føler vi har "kreftene" til å skal komme oss videre i Tommys Positive ånd!! Vi lever videre men i en ny hverdag!! Vi har også ulike måter og kjenne denne situasjonen på. I dag har vi alle fire tennt lys på graven og snakket da om hvordan vi skal få det fint der etterhvert som vi kan ta fatt på det.

Har også fått kjenne på MERKEDAGER, alle sier at de er så tunge og JA DET ble det for meg også. Burde vel skjønnt det, men bekymret meg ikke for det, men fikk kjenne på det så det holdt.

 Har lest masse bøker leste fire samtidig her en stund alt i fra triste til litt mere selvrealiseringsbøker. Kjenner det er bra med masse innput og er motakelig for påfyll!! Men boka bør fenge fra første side......tips til flere bøker jeg kan lese mottas med takk!! Ps ikke glad i krim.....men ellers ganske altlesende!

I helga er det Namdal Open Badmintonturnering i Grong hallen. Det blir stas for store og små Lotte , Thelma Lovise og Noah er med på alle grenene så det blir mange kamper. Blir også rart uten Tommy der for dette er jo hans liv på en måte jeg har vært mere tilskuer. Klubben har vært og er en Fantastisk FLott gjeng og har virkelig brydd seg masse. Takk for det. En Badmintonfamilie som Berit sa i talen fra klubben under begravelsen.

Ble litt "tung" denne bloggen men dere skjønner sikkert at livet vårt for det meste er fyllt med hverdagslige sorger og gleder og vi nyter faktisk at vi er til. Vi har mange kjekke stunder og masse liv i huset! Vi vet å finne en annledning til litt ekstra kos.

 Vi er fantastisk heldige som har mange gode Venner og en fin Familie som vil oss godt. Setter veldig stor pris på dere alle.

Ha en strålende helg og gjør noe med den.

 

Legger ved denne fantastiske sangen som bare sier så mye og på en minnesdag spesielt fin:

Nei fikk den ikke inn men :Jag fick låna en angel med Shirely Clamp :ligger på FB siden min!!

Ha en Flott helg som sagt solatigern :)

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Maren

16.mar.2012 kl.07:44

<3

ivan

16.mar.2012 kl.08:24

Heisann.

Ser du etterlyser bøker.Det sies at en god latter forlenger livet og i da har jeg ett knalltips til bok;"potensgiverne" av karin brunk holmqvist.En herlig og gøyal fortellinger om 2 eldre søstre som gir seg inne på postordresalg......anbefales virkelig :)

Ivan

Siv Anita

16.mar.2012 kl.21:01

Hei Sola! Jeg beundrer dere for deres livsmot og pågangsmot. Flott å høre at dere følger Tommy sitt livsmot. Hvis du har lyst på to godt bøker, som er både trist og god så er det drageløperen og tusen strålende soler. To bøker som tok meg med storm. Fantastisk skrevet og skildret. Ha en flott helg! Klem Siv Anita

Solatigern

16.mar.2012 kl.22:39

Ivan deinnj har æ faktisk lest, rokki my bøker sjø!!

Takk for tips!!

ivan

18.mar.2012 kl.19:31

Ok,men hi du lest oppfølgeren;"rapsgubbene"? Bra deinn å,samma ferrfattar.

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits