Vinterferie!!

Turen gikk Til Hytta i Tunnsjø første del sammen med Odd Helge og Ungene. Halldis og Asbjørn sveipet innom for så å dra videre i dåp til Asbjørns Oldebarn. Trine var i syden.  Vi  fikk et dårlig vær men noen var ute masse tross vær! Fikk med oss isfestival i Nordli og besøk hos Anita og Patrik med fam!!

SÅ tok vi turen til Bergen - Austevoll der vi besøkte Kari Kari med familie det var kjempetrivelig! Tusen takk for oss!! Vi var på Ulverock i Bergen litt shopping rakk vi også! I Austevoll spiste vi nydelig mat, fikk sett oss omkring på en Vakker plass, fikk oppleve både uvær og godvær. Vi fikk sett en del FLOTTE NYBYGG både fra inn og utside! Masse kreative nye hus og med en god del påkosta finnesser,,,,,ble innspirert,,,, Vi fikk badet i "Bassenget" og smakt på uteserveringen der!! Ungene koste seg sammen!

I dag var det hjemmereisedag og Lottes 12 års dag, Hun fikk gaver og hadde familie og naboselskap med over 30 stk da vi kom hjem, Trivelig. For meg ble denne dagen vannvittig tung og har kjent savnet etter Tommy noe aldeles vannvittig. Det er 12 år siden vi ble foreldre for første gang. Virkelig vondt å ikke kunne dele  vår datters dag med han.

I morgen er det skoledag og for meg blir det mye organisering "kontordag"

Solatigern.

  

2 kommentarer

Inger

27.feb.2012 kl.12:21

Ser helt herlig ut. Vi tenker mye på Tommy, savner ham. Synes du har vært tapper hele veien. Ha det godt alle sammn.

Kari

28.feb.2012 kl.11:55

En forklaring til hvorfor Noah ikke er med på bildet: Han og Johannes fikk så utrolig god kontakt at vi så de omtrent ikke. De var innom kjøkkenet for en matbit i ny og ne:)

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits