Bli NY dag og RIP 1 Mnd Tommyn 16 februar 2012!!

Dagen ble helt fantastiks Flott!!!

Mine venner som meldte meg denne kvelden merket min begeistring!! Det var over all forventning!!!

Tusen takk alle sammen for Alle Tulipanene dere sendte meg og til Barna som meldte meg på!! Rørende!!

 I går var jeg og Pynta litt på grava med kongler, lykt og sløyfebånd!!  1 mnd siden Tommy døde, savnet etter han er for meg ENORMT stort men jeg prøver å leve hver dag som best jeg kan og gleder meg over hverdagene!! Faktisk!! Gjør det beste jeg kan for at vi skal ha det bra!!

Dagen i dag på Storsenteret var veldig hyggelig!! Med senterleder Annlaug som selskap ble det perfekt!! Vi lå etter skjema ganske fort men det hører med!! Praten gikk og det er tegn på at man trives!!

 Joico - K-pak - Reisesett 4 deler (JOI0101)

Var på Storsenterets Frisørsalong og ble kuret og sylet!! Deilig og avslappende!!!

Fikk også med meg 4 produkter fra denne fantastiske serien.

Bare Escentuals Rouge/ All Over Face Color             Bare Escentuals - Foundation Spf 15 - Medium Beige 8g (testvinner - Tv2 Hjelper Deg) (idb0144)

 

 På Parfymmele ble jeg også tatt godt vare på og det ble lagt en dagmakeup med Sminken på bilde over. Jeg har noen produkter fra før men tror det blir noen til!. Skal tilbake dit neste uke for å få hudpleie og fotpleie blir godt!!

 Så gikk turen til Match

 

 Denne buksa må jeg bare si er HELT FANTASTISK!! Kommer garantert til å kjøpe en til ganske snart!! Prøvde en del klær jeg egentlig ikke ville gjort om jeg hadde bestemt og funnet alt selv men med nye innspill og tanker ble det litt annerledes plagg i garderoben.  Fikk kjoler, skjærf, jakke, belte osv!!! GØY!!

 

SÅ gikk turen til Synsam og Solbriller fikk et par briller der til verdi av 2000 kr litt lik de på bilde!! Lekkert!!

 

 

 Kid Leverte sine ALLER beste Dundyne Nordkapp (3600 kr) å dette ble jeg SÅSÅ Glad for!! Hadde nemelig tenkt å kjøpe nye dyner!! De sendte også med to puter samt sengetøy og et flott Pledd!! Tusen hjertelig takk!! De som ikke har 220 dyne bør snarest konvertere!!

 

 

 Triumph - Sexy Angel Hipster Set

 

 

 

Triumph ga meg dette fine undertøyet!!

 

Rom123

 

Hos Narvesen fikk jeg gavekort på blader for 1000 kr!! Det blir digg!! Arti og hyggelig gave!

ac

På Gullsmed Offstad fikk jeg et smykke av Art Craft som vil minne meg på denne hærlige dagen!! Ikke helt som det på bilde men et hjerte med Love på og en fin kjede.

 

 Helsekosten Life stiller opp med Gavekort jeg ennå ikke har rukket og brukt!! Men har lyst til å handle TE.

 Dagen ble fantastisk fin mye som ikke er skrevet her men har brukt så lang tid på dette innlegget så nå må jeg bare legge det ut!! Fant aldri helt driven for å skrive på dette innleget men men sånn er det bare noen ganger!! Men at jeg fikk en NYDELIG dag var bare helt sikkert!! Tusen takk til alle som bidro!! Hjertelig!!!

Til uken skal jeg tilbake som sagt for hudpleie fotpleie og bruke en del av gavekortene fra VIc, Vero Moda , Intersport, Bare Barn osv!! GØY!!

Solatigern

2 kommentarer

Mette

26.feb.2012 kl.23:09

Bra å høre at du hade en fin dag, det var deg vel unt. sender deg og barna mange varme tanker ,

Inger

27.feb.2012 kl.12:16

Dette fortjente du!!!! Det høres helt herlig ut!!! Hils ungene.

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits