Dag minus 5........

Vi hadde noen telefonsamtaler i går med ungene og bestemor Aud, de leste opp post osv. De har sendt oss så koselige meldinger. 

I åttetiden var det tid for bading og Sola besørget for fotpleie på TIGERgutt. I halvni tiden ringte Lederen i Margen Norge Harald oss for en prat, hyggelig!!

Det ble tidlig kveld og tidlig morgen. Sola spratt opp i 6 tiden da jeg skulle prøve Cardio Express på treningsenteret det gikk godt, løpemøller med innstruktør. Inntok også frukosten der før jeg annkom Rikesn igjen i kvart over åtte tiden.

KRISE...........telefonen til Sola er helt ØDELAGT............den er full av Appelsinvann....kjenner jeg blir virkelig helt opprådd da jeg er HELT avhengig av kontakt her og der. I kveld reiser jeg til Trondheim for å være der i SMN et par dager så det kommer noen greie kollegaer med ny telefon til meg!! Det er virkelig med blandede følelser jeg drar jeg vil jo være her og dær og hjemme!!!

Når det gjelder Tommy er det ennå positivt at han ikke er kvalm, men de sier at han kan forvente seg det når de går over til inntravenøst Cellegift.  Det er koblet en veskeautomat til Tommy hele tiden, denne har  Tommy nå DØPT til BUSTER. Dvs skal han ut må han passe på at vannet ikke fryser....hehe.....

Så er han godt i gang med nedbryting av beinmargen.....denne beinmargen skal bort,,,ny frisk skal inn!!!

Jeg tar med første serie med skittentøy for vask for her skal det være rent til enhver tid!!!

Tommy har fyllt opp garderoben med en del nye plagg og Sola kom med "morgengave" i dag , bukse fra Elexia.

På fredag drar Barna ned til Oslo for å besøke Tommy!! Bli bra!!

solatigern

 

 

Én kommentar

31.jan.2011 kl.18:40

Godt å høre at d går bra ! Båten vår heter BUSTER. Ingrid G er her t oss no.

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits