Dag minus 6 for Tommy og Sola utforsker Elexia Colosseum

Hei!!

Vi våkent UTHVILT i 7 tiden. Tommy fortsatte behandligen fra i går og det blir tatt blodprøver hver halvtime fram til klokka 13.00. Det er ca inntak nå på 120 tabeletter daglig. Formen er i følge Tommy BRA, han føler nå at han har det godt  og at sårene er på full vei til å bli mye bedre. Litt trøtt akkurat nå. Prøvene ser ut til å holde seg stabile. Da den laveste grensen  på blodprosent her er 8 % har Tommy fått påfyll ,og da han har ligget på 5-6 % lenge vil det merkes når den er over 9% slik den er i dag!! Han virker uforskammet sprek!! Det er saa godt aa se.

Sykepleierne er veldig dyktige og ikke minst trivelige saa vi har det veldig bra her. Det er lite bivirkninger av cellegiften hittil, det er Tommy letta for.

I dag har Sola gjort seg mere kjent med Trikk og T Bane. Ferden gikk i dag til Elexia Trening og velvaere. Hadde  en avtale med Sandra som like godt ordnet medlemskap for meg med en gang da dette stedet saa ut til rene innspirasjonen for energi og trening. Saa naa er jeg medlem paa Elexia Colosseum og alle andre Elexia senter ogsaa. Tror det blir bra!! Gleder meg allerede til neste time. Litt annet aa velge i her i Oslo....noen fordeler med aa bo her nede har man jo. Litt tamt for Tommy og ikke kunne bli med aa trene da dette er hans store hobby, men han syns det er bra at jeg tar tak i treninga da dette har blitt satt til side en god del i en periode med mye annet i FOKUS. Saa faar vi se da om resultatene kommer.

Dagen i dag blir ro og hvile samt BADING selvklart.

Ungene virket saa glade og hadde kosa seg paa hytteturen!!

Mamma er naa paa plass i Grong og det er godt!!

Vi blogges....solatigern.......ps sliter litt med noen bokstaver som dere ser....

5 kommentarer

Grete

30.jan.2011 kl.16:01

Heia!

Så godt å lese bloggen i dag:))Jeg blir glad inni meg når det går så bra med dere.Tommy ER tøffere enn toget,det må jeg si igjen.Ønsker dere en god søndag.

Klem fra tante Grete:))

Mona

30.jan.2011 kl.19:22

Godt du er i gang Tommy og at du er i ok form. Stå på:)

fatheme parviz shayan

30.jan.2011 kl.20:31

hei. vi håper du blir frisk igjen.God bedring

solatigern

30.jan.2011 kl.22:08

fatheme parviz shayan: Så arti med melding fra dere da nå fikk dere det til!!! Bra!!! Ja nå skal tommy bli frisk!! Takk så mye for brevet og tegningen fra dere!! klæm!!

Siv Anita

30.jan.2011 kl.23:40

Så godt å høre at det går bra. Har dere i tankene. Keep going strong!!

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits