Direkte fra rom 2007 på Rikshospitalet

Hei!!

Vi kom til Oslo i mårrest  klokken ni!! Lite søvn i natt og det var tungt og reise fra ungene!! Men fokus nå er at dagen endelig er her slik at vi kan komme i gang på veien til en friskere Tommy!!

Vi ble godt mottatt av  personalet her på Riksen og dagen har vært preget av masse undersøkelser og samtaler. Tommy var spennt på om dette ble noe av da han fremdeles har noen sår.

Det ble tatt beinmargsprøve og Tommy ville at "EKSPERTEN" Ingunn skulle ta den og det ble slik....hun lyktes på første forsøk og det i brystet. Det blødde en god del, men gikk seg fort til og Tommy var fornøyd.

Da Tommy har sagt ja til å være med i et erneringsforskningsprosjket og i dag ble det trekkt lodd om hvilken gruppe han kom i. Det ble kontrollgruppen. Det er blitt tatt en del målinger i forhold til dette som måling av underhudsfett , fettprosent, eneringsbehov ved hvile, gripeevne  ect.  Fettprosenten er på 8,7 %, BMI på 21,4 , gripeevne er langt over middels så RØRLEGGERKLYPA funker godt ennå. Disse målingen skal tas på nytt om 21 dager. Sola fikk også bli målt og veid (frampå kan du si) hun hadde en mye høyere fettprosent  27, 6 (normalt at vi damer ligger høyere da de fleste av oss har pupper,lår og rumpe med noget spekk på) men lavere BMI 20,3. Begge ble funnet ut til å være i god orden!!

Midt i middagen til Tommy kom Ingunn og sier at nå starter vi med behandlingen og det er på tide da det viser seg av beinmargsprøven viser flere umodne celler og at de går i retning Leukemi. Tommy startet i dag medesinering mot en del bivirkninger og i morgen tidlig kommer det sterkere saker.

Vi har testet videoshatting via Facebook , Thelma lærte opp Tommy over telefonen!! Teknisk denne jenta!!

 Ungene sitter nå i Sørli med Norbakks/Urstad og koser seg med Taco og Korslaget!! Vi er heldige som har slike snille mennesker rundt oss.

Takk til Mamma Aud som har hatt førsete økta i heimen vår!!

Vi var en times tid ute for å handle div mat til Sola og spise nå i "kveillinga"

UTOLIG RART EGENTLIG..................nå er Tommy i gang!!! Vi håper vi går mot bedre tider!!

 

10 kommentarer

KB

28.jan.2011 kl.21:33

<3

Camilla

28.jan.2011 kl.21:43

Hei Solveig! Vil bare ønske dere masse masse lykke til. Håper alt går veldig bra. Synes du er kjempe tøff som er så åpen om ferden deres. Mange hilsener fra en gammel Ringebu venninne

Britt Ingvaldsen

28.jan.2011 kl.21:45

Bra dåkk har kommi så langt,no krysse vi berre fingran å sei lykke til,derre kjæm te å gå bra,å du Sola kjæm vel te å bli spesialist på d der du no:)))

Leif S.

28.jan.2011 kl.22:08

Vi ønsker dere all mulig hell å lykke i tida som kommer!!

28.jan.2011 kl.22:08

Hærlig lesning :):) lykke til tigern, stå på! :):)

Grete

28.jan.2011 kl.22:26

Masse lykke til på riksen,Tommy og Solveig-Olea:))Har dere i tankene hele tiden.Dere er sterke og fantastiske mennesker.Dette går BRA.Varm klem fra tante Grete<3

Dan og Vivi-Ann

28.jan.2011 kl.23:24

Masse lykke til!!! Tenker på dere!

Kari Klette Loeng

29.jan.2011 kl.11:45

Hei.Jeg er imponert over kampviljen og stå-på-motet deres! Vi er mange som følger med,og som sender positive tanker.Dette må gå bra!!

Utrolig at dere har overskudd og tanke på å følge opp blogg i disse dager.Tvi-tvi!

Astrid

29.jan.2011 kl.19:35

Vil hilse å si at dere har en kjempefin blogg! Kan ikke komme på noen som lever mer opp til team-navnet Solatigern! Masse gode tanker oversendes herves fra meg til dere:) Dere vet hvor jeg kan nåes, om jeg kan bidra, på noe vis :)

STOR klem fra Astrid

Svein Rune Loeng

02.feb.2011 kl.16:57

Lykke til og god bedring Tommy!

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits