?

Dagen i dag har vært mye som dagen i går!!! Det er ikke kommet noen Diagnose på Sårene ,,,,,det er ikke RE vannkopper , ikke tydelige herpes svar heller......Jeg spurte om diverse men skal ha samtale med Lege i morgen for oppklare en del spørsmål. Det er litt vanskelig da Tommy ikke klarer å prate så mye leg lurer virkelig på hva han tenker innerst inne.....Jeg spørr mye til sykepleierne ect og informere om det jeg kan tro han tenker på.....Han vil ha mest mulig ro nå.....å åpne munnener ett IKKE behov.....da det blir verre.

Det store er jo hvordan vil det bli framover. Vil transplantasjonen gå som planlagt eller må vi utsette det igjenn...dette avgjøres på Riksen. Det andre er å finne ut hva sårene er???

Jeg er i Grong nå.....STUPTRØTT.......dette så Mona på jobb i dag og troppet opp på døra  i halv seks tidenfor å ta med Thelma og Noah på Kausellrennet,,,,Energisk  og SNILL denne dama,,,,,, Jeg lukket øynene i en time,,,,nydeli...laget ordentlig sjokoladekakao til kvelden da,,,,pyntet med krem......KAKAO med KREM= Man blir  tilltelert som Verdens beste Mamma!!!

Takk for trivelige hilsninger i dag også!!!

Stina: Takk og Lov for at du er i Grong Nært Sola og ikke i Tunisia.....en ting til smykket bæres døgnet rundt nå.

SOLATIGERN

4 kommentarer

Kathrine

20.jan.2011 kl.00:06

Det er fordi dere er verdens beste mamma og pappa det !!!!

Beste ønsker til Tommy!

Bjørn-ivar

20.jan.2011 kl.00:14

hei!

må sei æ syns du e vældi tapper solveig,hi heile tia sportn tommy om kolles d går,å hi jo sjett ætt han e usikker,men som æ hi sakt ten tommy E D NÅN SOM KLARE D HER SÅ E D DU TOMMY,å d tru æ på! æ føle me dåkk den tia her, å prøve å sætt mæ inn i dåkers sitvasjon,tru ikke d går an,alt anna bi bærre blåber å som kan løysas,syns å d e vældi fint ætt du skriv på den sia her ferr heile bygda følle me dåkk i den her tia,men vi tåle å ætt d itj kjæm nå her,du må tenk litt på dæ sjøl solveig,en tommy trøng dæ stærk.æ tænke på dåkk,å hælsn tommy.

Mona

20.jan.2011 kl.00:47

;o) - godt å koinna bidra med nåkkå!! Faktisk godt å sjå deg trøtt i døra, Solveig, ferr da veit eg æt du fekk såvva og ikke svinsa roint på kjøkkene - du vart værdens bæste mamma læll!

solatigern

20.jan.2011 kl.11:14

Bjørn: Takke for fine ord!! Ja vi ska klar det æ ska hælsn æ ja!!

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits