Direkte fra Rom 407 i Levanger

Dagen startet som vanlig i familien Gåsbakks hus vi dro hver til vårt skole og jobb. Jeg dro hjem i 11 tia for å se hvordan det var med Tommy. Tommy hadde det forferdelig vondt og var sjikkelig nedenfor av smertene. Jeg ringte lege og avventet videre beskjed.

 Dro til Apoteket for å kjøpe det som finnes av smertelindring av sår i munn. Det er slimhinenne som får det værst, mange sår  både hær og dære slik at dette blir tungvint. Vekten er nå nede i 68 kilo og det er for lite for en som skal fete seg opp og er 1.81 lang. Det er tydelig at kroppen er tappet for energi og krefter. Det er uutholdelig vondt det vises tydelig. Det er sjikkelig vondt å sitte å se an han sliter,,,,,,nå som han skal lade opp til neste uke......Noe svar på sårprøvebr er kommet men venter nærmere beskjed snart,,,,,

Sørbæ ringte og de ville ha Tommy til Levanger, da er det bare å organisere familien på 5. Barna dro til Tore og Kjersti, de stiller alltid opp og tusen takk for de, dere er Så SNILLE!!!t!!! Barna trives godt der. Så kom Halldis og Asbjørn på kvelden og ungene dro hjem fpr å spise vaffler og ordne seg til kvelden, takk til dere også!! Godt at de kan sove hjemme!!

 Natta er å prøve å bedøve smertene så mye som mulig slik at han får sovet. Vi kommuniserer med penn og papir evt mobilen......ganske ekkelt å ikke få sagt det man har lyst til...ikke like lett å tolke alt heller......men noe fikk vi da kommunisert. Det er virkelig vondt å reise fra Tommy i kveld men ny dag i morgen!! Ellers må det nevnes at CRP er litt forhøyet, ingen feber, blodet holder seg stabilt, normalt blodtrykk og pulsen okei, og det er det positive!!

Denne mannen må tåle mye og han er tapper virkelig!!! 

 Det er sene nattetimer......spennt på hva morgendagen bringer!!!

Natta.

 

 

 

5 kommentarer

Hilde Gåsbakk

19.jan.2011 kl.09:45

Stakkars Tommy. Mye vondt han skal gå igjennom. Håper han blir bedre før behandlingen starter. Hils så mye til han. Vi tenker på dere.

Trine-Lise Antonsen

19.jan.2011 kl.11:09

Virkelig synd i Tommy. Håper Levanger kan lindre smertene litt. Tenke på dokker alle:) Klem

grete øksnes

19.jan.2011 kl.18:26

Uffda d hørtes ikke bra ut. Krysse ailt e har av fingra og tær og håper sårene roer seg snart så Tommy får i seg mer næring.Stor klem fra Sørsida.

Helen

19.jan.2011 kl.23:32

Fytti katta, så sterk dåkk e!! E stum av beundring

Alle gode tanka og ønska <3

solatigern

19.jan.2011 kl.23:50

Helen: Tusen takk!! Kosli melding!!

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits