Sår

Det er blitt tat prøver av sårene til Tommy så vi håper vi får svar på hva det er. Kan være en etter reaksjon på medesinene han ikke tålte!!! Men fy fader sårene i munnene ser ikke gode ut. Jeg synes oppriktig veldi synd på han da det blir problem å prate samt spise osv......DETTE MÅ GÅ OVER ellers......blir jeg sint.......så dumt å må ha dette oppi alt annet....Tommy sover mye for dette tapper energi... Samt at Tårene spretter når han MÅ spise noe....ikke bra!!! Vi skulle jo fete han opp til den store kampen!!!!

Vi  Ringte Stina for div råd og dro til Til Karen på Helsekostn og kjøpte Cirus dette skal kunne virke bittelitt,,,,vi HÅPER!! Han har fått noe VIRUS medesin,,,,må tro det hjleper for dette gjør han  ikke godt!!!!

Ha en fin lørdag!!

7 kommentarer

grete øksnes

15.jan.2011 kl.19:36

Stå på Tommy !!

D e kanskje einda mange "skjær i sjøen" du ska over. Som skarpe skjell og steina kjem tel å svi i fotan, men d herre klare du Tommy!!

Stå på.

Stor klemm og masse gode energier i lufta mot Tømmerås no........ fra sørsida (:D)

Grete

15.jan.2011 kl.19:39

Uff denne hørtes ikke bra ut nei, håpe d går over fort fort:):) stå på å god hælg:):)

Klæm monica

Linda

15.jan.2011 kl.21:41

Hau! Høres skikkelig jævlig ut! Men det finnes kortison som man kan smør inni munnen, fikk æ beskjed om da mine sår i munn va på det verste (uten sammenligning forøvrig!) Håpe han snart bli kvitt dæm! Bra blogg forresten!

solatigern

15.jan.2011 kl.22:29

Linda:okei va det reseptfritt?? Takk for det!!

May Lene

15.jan.2011 kl.23:45

Hei! Høres trasig ut me dæm såran! E no farken så my "unødvendig" som kjæm i tillegg. Sende gode energia herifra å!!!

Klæm

Randi

16.jan.2011 kl.11:09

Hei Solveig med familie. Tenker mye på dere. Vondt å høre at det ble enda mere å kjempe i mot.Det er ikke ennkelt å takle alt som kan oppstå under veis. Et skritt fram og to tilbake det er hard kost. Men dere må ha troen på at det snur etter hvert, selv om det av og til ser mørekere ut. Det vet jeg at dere har, det er ikke så enkelt å ta innersvingen på dere har jeg forstått. Klem fra Randi

solatigern

17.jan.2011 kl.22:34

Randi:Hei Randi! vi tænke no på dæ vi å hørte at du hadde en del vondt!!! Som du sier det koster. Jeg håper du kommer deg raskt så seest vi snart. Vi meldes/høres. Klæm fra Sola.

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits