Helga i Oslo og hvordan det blir framover.

Vi kom til Oslo fredag ettermiddag. Vi innstallerte oss i leiligheten til Kathrine (supert at vi kan bo hær i helga) midt i Bogstadveien nesten!! Vi dro opp til Tommy på Rikesn og vi ble tatt i mot av en kjempetrivelig sykepleier. Vi ble vist til Tommys rom  som bor på et isolatrom Fra å være veldig syk og sliten er Tommy frisknet til.  Grunnen til at Tommy ble syk er at han reagerte på medisin som han skulle ta forebyggende fram til transplantasjonen. Det ble som en forgiftning til kroppen.  Dette vil da si at alt blir utsatt og ny dato for behandling ventes. Vi håper det blir max 14 dager men det avhenger av så mye.....Dette er ikke noe vi styrer såp vi må være TÅLMODIGE.

Det er mest sannsynlig en donor fra det store utland i følge legene, men vi aner ikke og dette vil vi aldri få vite. Det er strengt og eneste mulighet vi har er å sende en hilsning via Donorregisteret osv......

Det var trivelig møte på Riksen for barna !!! Det er trivelig, hyggelig, rent og godt å være her!! Før vi gikk opp tennte barna lys i sykehuskirken!! Koselig!! De tennte lys for Pappa Tommy,,,,Lykkelys samt for noen andre de savner mye!!!

Mamma og tante Grete ble også med oss på dette besøket!! Etterpå dro vi til Espen og Caroline (Espen er søskenbarnet til Solveig Olea Tante Gretes sønn)  Anette (Solas søskenbarn) kom også og vi ordnet oss god mat!!

Lørdag: Vi ringte Tommy og denne dagen er prøvene fine og Tommy fikk Permisjon fra sykehuset mange timer. Vi startet dagen med Frukost på Godt Brød sammen med tante Grete, Anette,mamma, Tommy og barna!! Så trasket vi litt i Bogstadveien og litt småshopping!!!

Så bars det til vår Gode venn Bjørn Åge der ble vi riktig bortskjemt med god mat, kaffe og dessert!!! Utrolig trivelig å være der!! Flygelet fikk også prøves, GØY men mye lyd!!! Tusen takk for koselige timer Bjørn Åge!!!!

Søndag ble det til at tante Grete, Anette og Mamma Bestemor Aud , Lotte, Thelma og Noah dro til Frognerseteren for kjelkekjøring!! Det ble stas med aking, snø og mat!!! Supert at noen er så snille og leker med barna! Sola og Tigern nøt en stille stund sammen !! Fortsatt er Tommy mye bedre og blir mest sannsynlig med oss hjem i morgen!!

Nå i ettermiddag ble vi hentet av Tommys søskenbarn Kjell og hans kone Bjørg!! De hadde laget en deilig middag og vi fikk hilse på hele familien!! Kjempekoselig å hilse på Mari, Inga og Syver. EN fantastisk trivelig familie i Bærum!!! Vi ble ønsket velkommen tilbake til å bo hos de å det er godt mulig vi gjør!!! Takk Kjære famiilien Gåsbakk/Teigen i Bærum for Koselige timer!!!

Nå er vi tilbake på Rikesen og Tommy har tatt prøver  nå skal det sjekkes om han har nok blodplater til å kunne reise...om ikke må de fylle på noe de mest sannnsynlig må!! I morgen drar vi til Grong og fokus vil da være å holde seg frisk å vi HÅPER på ny dato raskt!!!

Vil bare takke alle som gjør at vi kanha  det så bra i denne tiden,  det er fantastisk mye hjerterom overalt og mange  som ordner det slik at vi kan ha det bra tross en vanskelig tid!!  Vi er heldig som har så mange rundt oss!!!! Spesielt takk til reisefølge i helga Mamma Aud og Tante Grete!!

 

 

 

 

3 kommentarer

Fam Flaat Ekker

09.jan.2011 kl.22:47

Hei og velkommen hjem igjen.

Fint og høre at det tross alt ble en fin helg i hovedstaden. Tror det er viktig at ungene vet hvordan det ser ut der hvor Tommy kommer til og tilbringe en god tid framover.

Ønsker dere en fin uke og vi hørs.

Ringer på i morgen.

Go natt.

Aina og co.

Gerd R. Urstad

10.jan.2011 kl.19:03

Følger med dere og tenker mye på hvordan dere har det. Lykke til videre.

Hilsen Gerd

solatigern

11.jan.2011 kl.09:40

Gerd R. Urstad:Tusen takk for det!!!

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits