Dagen før dagen...i morgen starter Tommy behandling

Det har vært masse spørsmål i det siste om han vil kunne starte på det planlagte løpet i og med at han ble syk og har innfeksjon. Vi vet ennå ikke helt hva innfeksjonen skyldes. De skal teste diveres organer så vi håper på det beste. Tommy selv var vel noe bekymret for om det han så lenge har ventet på og skulle gå som planlagt. Det viser seg at det gjør det mest sannsynlig. Så i morgen blir det oppstarten DAG - 8 og starter med Cellegift i tabelettform. Formen i natt var tøff i følge Tommy han hadde høy feber og det er stivt i område hvor de har opperert inn "hikkmann"  CVK. Fryser mye og synes det er kaldt i rommet.

Fordi at det er en ubeslektet donor vil løpet gå som planlagt!!!! Takk tusen takk til MR X som finnes der ute og som hjelper oss ved å si ja til å være DONOR!! Vi vet ikke hvem det er men vil komme tilbake til dette senere!!!! Uten denne personen ville vi ikke vært i gang!!!

 

Et sentralt venekateter (CVK) er et kateter plassert i en stor vene i halsen, brystet eller lysken. CVK settes inn av en lege når pasienten trenger mer intensiv kardiovaskulær overvåkning, for bedre oversikt over væskestatusen, og for å kunne bedre bruke intravenøse legemidler eller væsker.

I dag ble det tatt nye beinmargsprøver  Tommy slapp  unna med to forsøk denne gang, Sist forsøkte de 8 ganger og dette er ikke spesielt hyggelig fornøyelse i følge Tigern. Får en del smerter der i lang etterpå . Nå  har han middels feber og en del kroppsvondt slik jeg tolker han på telefon.

Det blir Godt å komme ned til han på fredag for å se hvordan han har det. Da skal vi reise hele gjengen Lotte, Thelma og Noah med oss blir bestemor Aud og Tante Grete kommer og blir med oss på reisen fra Værnes.  Det blir greit for alle å se hvordan han har det og hvilket opplegge det er i rundt alt!! Ikke minst kjekt for barna å se hvor Pappa skal bo i minst 3 mnd!!

 

 

 

 

13 kommentarer

Marte

05.jan.2011 kl.18:37

Hei! Så flott en blogg du har lagd, Solveig! Lykke til med oppstarten av cellegiften, og kos dere i helgen når dere er samlet :) Skal følge dere her på bloggen og i hjertet.

- Marte

Ingrid

05.jan.2011 kl.18:38

Så spennende å følge dere her! Stor klæm te dåkk aill.

Geir

05.jan.2011 kl.18:49

Hei Solveig! Tante Grete har lovt mæ å pass på dåkk aill i Oslo..he he! Ho har no bestaindi vorri ei "hønemor" - men de veit du sekkert fra før. Æ bli heim å passe hainn "Bono" æ. Hæls masse t Tommy/ Tigern å ongan! Håpe dåkk får de kosli i hælga! Ska følg me på blåggen dåkkers.
Klæm fra Geir

solatigern

05.jan.2011 kl.18:54

Geir:Hei Geir !! Så koseli!!! det e viktig med hønemorer!!! Det e så så koseli!!!!

Godt med mange rundt seg !!! Ja vi får kom oss ned å se hvordan han har det og passe på han litt!! Skal ta med hilsen fra deg! klæm tebake fra Sola!!

Fam Flaat Ekker

05.jan.2011 kl.19:02

Har et dikt som eg suns e vældi fint, og som eg sjøl har brukt d siste åran.Vil gjærn få del d me dåkk i håp om at dåkk og vil finn styrke idet, sånn som eg har gjort.

EN DAG AV GANGEN ER NOK.

IKKE SE DEG TILBAKE OVER FORTIDEN - DEN ER FORBI.

IKKE LA DEN TÆRE, MEN LA DEN LÆRE.

OG IKKE VÆR BEKYMRET OVER FREMTIDEN, FOR DEN HAR IKKE KOMMET ENDA....

LEV NÅ OG GJØR DEN SÅ VAKKER AT DET BLIR VERDT Å HUSKES.

Aina og co

Torleif

05.jan.2011 kl.21:03

Hei!

Flott blogg!

Lykke te i tida som kjem.

Tenke på dåkk!

Torleif og Marte

Trine-Lise

05.jan.2011 kl.21:03

Veldig fin blogg, Solveig. Masse lykkeønskninger til dere alle og en stooor klem. Hils til din kjære Tommy:)

Mona

05.jan.2011 kl.21:23

Tenker mye på dere og skal følge dere her på bloggen.Riktig lykke til, både til Tommy og dere andre:)

John Gåsbakk

05.jan.2011 kl.21:57

Lykke til Tommy og Solveig. Vi tenker mye på dere. Onkel John

Sola

05.jan.2011 kl.23:04

Takk for flotte hilsninga!! det e godt!!! Så flott et dikt dikt Aina!!! Ska ta det med oss!!!

Mari Leksås

06.jan.2011 kl.12:30

Flott blogg, Solveig O og Tommy

Vi følger dere her og i tankene - Good luck!

Dåkk får spæll litt Viggo om dagan bli lang...

Klemmer fra oss på Leksås

06.jan.2011 kl.15:14

super mange lykketil tommy med transplaksonen

hege.s.

10.jan.2011 kl.15:11

ønsker dere så masse lykke til!!

Skriv en ny kommentar

solatigern

solatigern

33, Grong

Vi er en familie i Grong. Vi jobber går på skole og har en ganske aktiv fritid med sport, venner, famile og det som faller oss inn!! Blogger nå om Beinamrgstransplantasjonen til Tommy og hvordan livet blir for en familie når Pappa blir syk!!

Kategorier

Arkiv

hits